Seborroisk keratos

Behandling av seborroisk keratos – Stockholm

Skonsam borttagning av seborroisk keratos med tekniken med Veinwave™  en smärtfri och säker, metod för alla hudtyper. Veinwave™ behandlar samtliga kroppsdelar.  Vanligen räcker en behandling och i vissa fall ett återbesök för slutlig korrigering.

Behandling av ansikte

Efter Veinwave behandling går det bra att återgå i normal aktivitet direkt efter, och behöver inte undvika sol mer än tre dagar. Ingen efterföljande smärta.

Efter behandling uppstår normalt rodnad i huden. Rodnaden kan vara kvar allt från några timmar beroende på hur känslig huden är. Sällan har man dock betydande rodnad längre än någon timme efter behandling.

Observera läkningstiden när du planerar in din behandling.

Seborroisk keratos / pris från 700 kr
Talgkörtelhypertrofi enstaka / pris från 700 kr
Talgkörtelhypertrofi helt ansikte 4000 kr
Cherry angioma / hudflik / milie, priser från 700 kr
Enstaka pulser, pris från 700 kr
Konsultation, ingår vid behandling 300 kr

 

Seborroisk keratos är godartad (noncancerous) hudutväxter som utvecklas från hudceller som kallas keratinocyter. Dessa utväxter har en vaxartad eller fet yta och kan vara ljusbrun, brun eller svart. De ser ut som de har limmas eller fastnat på huden. Med tiden bildas en hård och knaprig yta.

Seborroisk keratos debuterar vanligen ensamma, men fler kan utvecklas. Vanligt förekommande på bröst och rygg, men kan dyka upp var som helst på kroppen, inklusive ansiktet, hårbotten och hals. Sebborroisk keratos kan behandlas med goda resultat utan ärrbildning med Veinwave, en skorpbildning sker och keratosen faller av efter ett par dagar.
seborroisk-keratos1

Veinwave™ Skapades 1998 i Frankrike och är en revolutionerande teknik som används av läkare och terapeuter världen över, för att eliminera ådernät, ytliga blodkärl även kallat telangiektasia med en enda behandling, utan större obehag.

Användandet av termokoagulation gör Veinwave till den enda behandlingen i sitt slag. Veinwave har blivit nr 1 på skönhetsmarknaden och många patienter samt terapeuter upplever att laserbaserade behandlingsresultat inte går att jämföra med Veinwave.

Veinwave är en icke invasiv behandling som endast punkterar hudens yttersta lager. Nålarna är isolerade med en mikro mantel för att inte orsaka skada på omgivande vävnad. Effekten av behandlingen är omedelbar, man kan se venerna försvinna på en gång. Vanligen får inte patienten ens några synbara märken efter behandlingen, förutom att venerna är borta, och vissa med mer känslig hud kan en mindre rodnad på behandlingsområdet ses, men som försvinner efter några dagar eller timmar.

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick. Men för de flesta patienter så är behandlingen i stort sett behaglig.

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Man ska undvika solljus direkt efter behandling, alternativt använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små rispor och därefter skorpor bildas, detta är normalt och försvinner av sig självt. Upprepad behandling kan göras efter 6-8 veckor, då terapeuten med säkerhet kan se vad som finns kvar att behandla. När en ven en gång blivit behandlad så kan den inte komma tillbaka!

Veinwave lämpar sig inte för hud behandlad med brun utan sol produkter, men solad hud är inget problem. Alla hudtyper och kroppsdelar kan behandlas.