Produkter

logo_dermaceutic_200x50

Dermaceutic, en serie cosmeceuticals med produkter framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras eget behov av hudvårdsprodukter postoperativt. Serien innehåller unikt höga koncentrationer av aktiva ämnen som verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer, för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning och estetiska ingrepp.

Genom glykolsyrans  förberedande verkan absorberas vitaminer och antioxidanter betydligt bättre och därmed ökar behandlingen sin effektivitet. En perfekt behandling för dig med pigmentfläckar, åldrad och eller solskadad hud eller acne samt acne ärr. En kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling förbättrar huden radikalt.

Läs mer…www.dermaceutic.com

DERMAPEN™ ÄR EN AVANCERAD MICRO NEEDLING BEHANDLING, SOM PÅ ETT HELT NATURLIGT SÄTT ÖKAR HUDENS KOLLAGENTILLVÄXT

Micro needling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen.

Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan utföras på alla hudtyper & hudfärger.

Läs mer… www.dermapen.com

Skin Regimen är ett veganskt hudvårdsmärke som består av växtbaserad hudvård för stressad hud. Produkternas främsta mål är att motverka effekterna av stadsluft och livsstilsrelaterat åldrande. Alla produkter i serien är framtagna för att tillgodose behoven hos invånare i städer, oavsett kön. Skin Regimen har kliniskt bevisat effekt och skapar optimala förutsättningar för en frisk och strålande hud samtidigt som produkterna stärker den allmänna stresståligheten.

Skräddarsyd hudvårdsrutin kombineras i fyra steg som fokuserar på de vanligaste stressrelaterade tecknen – uttorkning, grå hudton, orenheter samt fina linjer. Modern Plant Chemistry™ är produkter som är utformade för att vara 100 % funktionella med högkoncentrerade växtextrakt och högteknologiska molekyler.

Skin Regimen är fritt från syntetiska doftämnen, silikoner, ämnen som härrör från djur, konstgjorda färgämnen, mineraloljor och parabener. Skin Regimen är även koldioxidneutralt och använder fullständigt hållbara förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material. Alla växtextrakt i produkterna är ekologiska och är berikade med ett exklusivt Longevity Complex™ som består av ekologiska extrakt från superbär och ingrediensen karnosin som motverkar effekterna av stress och andra faktorer som påskyndar åldrande. Produkterna har en naturlig balanserande och energigivande doft och en svalkande konsistens.

Läs mer…www.skinregimen.com

logo_comfort_zone_200x50

En hud och kroppsvårdsserie där kunskapen är baserad på hur alla våra sinnen påverkas positivt när huden är i perfekt balans. Känslan av harmoni uppnås genom det unika koncept som stimulerar alla fem sinnen. Känsel, doft, syn, hörsel och smak stimuleras under behandlingen med våra produkter. Målet är att du ska uppnå en nivå av total avslappning som återspeglar just din själ. En effektiv behandling för dig som vill se resultat eller för dig som känner stress och behöver koppla av.

Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone bidrar därmed att skydda och återplantera skog i bl.a. Costa Rica och andra länder.

Vill du veta mer, gå in på…
www.lifegate.com | www.comfortzone.it

LOGO

Sedan 1985 har Romulo Mene, en brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande. Idag har deras arbete burit frukt inom den dynamiska hudvården som är ett verkligt alternativ till kirurgi.

Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt utvecklad av ENEOMEY.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. ENEOMEY ‘s behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

ENEOMEY ‘s produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten. I kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling kan huden förbättras radikalt. Föryngringen av huden finns kvar för alltid.

Läs mer… www.eneomey.com

logo_restylane_200x50
Restylane en svensk naturlig produkt. En icke permanent filler som ger en naturlig volym för linjer, läppar och te.x ärr och kontur. Restylane är baserat på icke-animaliserad hyaluronsyra, producerat med en unik metod vid Q-Med Laboratories i Sverige. Produkten är en naturlig polysackaraid (socker) som är ett viktigt byggmaterial i hud, subkutan bindväv, underhud, ledvävnad samt ledvätska.

Med Restylane får du omedelbart synliga resultat och produkten har en verkningstid på upptill ett år, vilket område som behandlas, rynkans djup, hudkvalitet och livsstil påverkar resultatet. Efter en restylane behandling ses normalt en lätt rodnad och svullnad runt det behandlade området. Detta försvinner vanligen efter ett par dagar.

Q-med Certifierad läkare utför behandling.

Läs mer … www.restylane.com

logo_thatso_200x50

That´so lyfter brun utan sol behandlingarna till en helt ny nivå. Det är helt omöjligt att se skillnad mellan That´so färgen och riktig solbränna. Du kan klä på dig direkt efter application ingen ”brun utan sol” lukt och solbrännan avtar naturligt utan fläckar. Huden har en naturlig cellförnyelse vilket gör att färgen faller av i takt med att vi tappar hudceller, färgen håller i ca 4-6 dagar, men huden är som brunast under de första 3 dagarna. Denna behandling är därför perfekt för Dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har svårt att bli brun, har solallergi, eller vill bli brun på en gång inför en fest eller annan tillställning.

logo_azzalure_200x50

Azzalure är en lokal muskelavslappnare, en sk. botulinumtoxin typ A som är speciellt utformad för estetiska behandlingar. Azzalure är ett Botoxpreparat och innehåller Botulinum toxin type A  som produceras av bakterier i laboratorier. Ämnet blockerar nervimpulser som går till musklerna. Många års erfarenhet av Botox inom vården inom olika områden som till exempel behandling av generande svettning, huvudvärk och för att få muskler till att slappna av.

Botox har varit använd för behandling av rynkor i många år. Ämnet är helt ofarligt i kroppen i de mängder som används vid rynkbehandling.

Q-med Certifierad läkare utför behandling.

Läs mer… www.azzalure.com