IPL & Veinwave

BEHANDLING AV YTLIGA KÄRL

TELANGIKTASIA, MILIER, TALGKÖRTELHYPERPLASI, SEBBOROISK KERATOS – STOCKHOLM

Behandling av ytliga kärl, och skonsam borttagning av milier, hudflikar, talgkörtelhyperplasi och keratoser med tekniken med Veinwave™  en smärtfri och säker, metod för alla hudtyper. Veinwave™ behandlar samtliga kroppsdelar. Vid behandling av kärl kan kvarvarande kärl korrigeras efter 6-8 veckor. Vanligen räcker en behandling och i vissa fall ett återbesök för slutlig korrigering.

BEHANDLING AV ANSIKTE

Efter Veinwave behandling går det bra att återgå i normal aktivitet direkt efter, och behöver inte undvika sol mer än 3 dagar. Ingen efterföljande smärta. Kärl som behandlats kommer inte tillbaka, men stora områden kan behöva behandlas i 2-3 omgångar. Ansiktet behöver i stort sett alltid behandlas vid 2-3 tillfällen, då det under behandlingen uppstår rodnad och pga rodnaden ser man slutligen inte kärlen.

Efter behandling uppstår normalt rodnad i huden. Rodnaden kan vara kvar allt från några timmar till 2-3 veckor beroende på hur känslig huden är. Sällan har man dock betydande rodnad längre än i en vecka.

Observera läkningstiden när du planerar in din behandling.

Helt ansikte 6000 kr
Hela kinder 4000 kr
Kindben 3300 kr
Näsa 3000 kr
Näsa, inkl kindben 4000 kr
Haka 3000 kr
Talgkörtelhypertrofi enstaka / pris från 700 kr
Talgkörtelhypertrofi helt ansikte 4000 kr
Seborroisk keratos pris från 700 kr
Cherry angioma / hudflik / milie, priser från 700 kr
Enstaka pulser, pris från 700 kr
Konsultation, ingår vid behandling 300 kr

BEHANDLING AV BEN

Dagarna efter behandlingen sker en inflammatorisk process i området då huden transporterar bort den vävnad som behandlats, varierande rodnad kan uppstå, vilken avtar i takt med läknings processen. Små skorpor bildas, dessa försvinner successivt under förloppen av 1-8 veckor. Läkningstiden på benen är längre än i ansiktet och läkningen sker utan ärrbildning.

I sällsynta fall har lätt antydd pigmentering förekommit längs kärlen. PIH (post-inflamatory hyperpigmentation), detta kan man få av dom flesta trauman mot huden och i samband med läkningsprosessen så ökar produktion av melanin så kallad post inflammatorisk pigmentering dessa försvinner successivt inom förloppet av en till ett par månader.

Observera läkningstiden när du planerar in din behandling.

Kärlbristningar Ben 5,5 x 5,5 cm 4000 kr
Kärlbristningar Ben 7,5 x 7,5 cm 5000 kr
Kärlbristningar Ben 10 x 10 cm 6000 kr
Konsultation, ingår vid behandling 300 kr

 

VEINWAVE™ SKAPADES 1998 i FRANKRIKE OCH ÄR EN REVOLUTIONERANDE TEKNIK SOM ANVÄNDS AV LÄKARE OCH TERAPEUTER VÄRLDEN ÖVER.

FÖR ATT ELIMINERA ÅDERNÄR, YTLIGA BLODKÄRL ÄVEN KALLAT TELANGIEKTASIAt MED EN ENDA BEHANDLING, UTAN STÖRRE OBEHAG.

Användandet av termokoagulation gör Veinwave till den enda behandlingen i sitt slag. Veinwave har blivit nr 1 på skönhetsmarknaden och många patienter samt terapeuter upplever att laserbaserade behandlingsresultat inte går att jämföra med Veinwave.

Veinwave är en icke invasiv behandling som endast punkterar hudens yttersta lager. Nålarna är isolerade med en mikro mantel för att inte orsaka skada på omgivande vävnad. Effekten av behandlingen är omedelbar, man kan se venerna försvinna på en gång. Vanligen får inte patienten ens några synbara märken efter behandlingen, förutom att venerna är borta, och vissa med mer känslig hud kan en mindre rodnad på behandlingsområdet ses, men som försvinner efter några dagar eller timmar.

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick. Men för de flesta patienter så är behandlingen i stort sett behaglig.

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Man ska undvika solljus direkt efter behandling, alternativt använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små rispor och därefter skorpor bildas, detta är normalt och försvinner av sig självt. Upprepad behandling kan göras efter 6-8 veckor, då terapeuten med säkerhet kan se vad som finns kvar att behandla. När en ven en gång blivit behandlad så kan den inte komma tillbaka!

Veinwave lämpar sig inte för hud behandlad med brun utan sol produkter, men solad hud är inget problem. Alla hudtyper och kroppsdelar kan behandlas.