Endermologie/LPG

LPG/ENDERMOLOGIE

Endermologie® är namnet på den behandling med LPG® Cellu M6® som utan smärta eller kirurgiska ingrepp stramar upp huden, ökar ämnesomsättningen och kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ridbyxlår och stuss.

Endermologie® är också ett bra alternativ till dig som tränar och vill förbättra dina resultat eller när du tränat och är i behov av snabb återhämtning.

Har du funderat på fettsugning men tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp är Endermologie® ett alternativ, även för de personer som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning.

Endermologie® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL
images-1

Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas var 4:de till var 6:e vecka.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Endermologie® behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Dessutom är behandlingen en mycket skön och avkopplande massage. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

OBS! Ingen retur lämnas på outnyttjad kur, gäller 1 år efter inköpsdatum.

VAD ÄR CELLULITER?

images-2Det är fettvävnad som är delvis genetiskt och delvis hormonellt betingat, tillståndet orsakas av att underhudens fettceller ökar i volym och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem. Förekommer både hos kvinnor och män.

Hudens förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna upp. Detta ger huden ett apelsin liknande utseende.

Den medförda minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, en försämring av ämnesomsättningen samt en förtätning av bindvävnaden uppstår. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

För ytterligare information
www.lpgsystems.com
www.cosire-lpg.com
www.endermologie.com

Ansikte 30 min
600 kr
Ansikte / kur om 6 ggr à 30 min
3300 kr
Kropp 35 min
700 kr
Kropp/kur om 14 ggr à 35 min inkl. LPG kroppsstrumpa
9000 kr
Kropp / kur om 7 ggr à 35 min inkl. LPG kroppsstrumpa, Denna kur är anpassad till före och efter kirurgiska ingrepp. 4700 kr
LPG kroppsstrumpa
300 kr
Hyra av LPG kroppsstrumpa
95 kr

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.