HUDFÖRBÄTTRING VIA AVANCERADE HUDVÅRDSBEHANDLINGAR – STOCKHOLM

ENEOMEY och Dermaceutic är världsledande inom medicinsk hudvård, cosmeceuticals och kemisk peeling. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Kemisk peeling och medicinsk hudvård är djuprenande mot orenheter, ger ökad lyster och främjar hudens elasticitet, reducerar åldersfläckar och fina linjer. Snabbt kommer din hud bli slätare med en jämnare hudton, och förbättrad spänst med en känsla av hudföryngring som sitter kvar länge.

Vid en syrabehandling används lägre till högre koncentrationer av glykolsyra som har den minsta molekylen i AHA familjen, Alpha hydroxy syror. Utvunnen från rörsocker. Valet av styrka beror på din hudtyp och vilka resultat du önskar uppnå. Glykolsyra appliceras på huden och får ligga på i någon minut. På hudytan arbetar glykolsyran genom att lösa upp döda hudceller. När huden tappar celler får vi vetenskapligt bevisat en ökad produktion av nya hudceller och ökad produktion av elastiska fibrer såsom kollagen samt en nyproduktion av hudens egna vätskebindare, hyaluronsyra.

För bästa resultat så rekommenderas en serie peeler i kur på 4 gånger, med ca två-tre veckors mellanrum. Därefter rekommenderas enstaka underhållande peeler någon gång om året. Det är viktigt att du även använder rekommenderade hemvårdsprodukter innan, under och efter den kemiska peelen. För att förbereda, optimera och förlänga resultatet av din behandling!

Om din hud inte är van vid glykolsyra så rekommenderas hudvårdsprodukterna var annan dag för att successivt vänja huden.

OBS!  Vid köp av kur bör behandlingsintervallen vara som mest var tredje vecka för att betraktas som kur. Kontant retur lämnas ej på outnyttjad kur, gäller 4 månader efter inköpsdatum. Det är även viktigt att du kompletterar din hudvård med solskydd.


ENEOMEY SENSETIVE | NORMAL

Kombinerar mildare koncentration av AHA med kraftiga antioxidanter för ökad hudhälsa. Som första behandling med glykolsyra för allmän rengöring av huden. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning. Med ökad lyster och normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat. Passar både torr och en fetare hudtyp.

Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med Pre-peel, peeling med glykolsyramask, och avslutande Post-peel.

Sensitive Ansikte ca 30 min 995 kr
Ansikte ca 45 min inkl portömning 1145 kr

 

Normal Ansikte ca 30 min 1200 kr
Ansikte ca 45 min inkl portömning 1300 kr

ENEOMEY  PROFESSIONAL

Allmän uppfräschning av kraftigt åldrad, solskadad hud eller för dig med acneärr. Professional peel gel 30% glykolsyra är mycket effektiv, reducerar snabbt fina linjer och stärker kollagen produktionen, ökar hudens immunförsvar, samt förbereder huden inför injektions behandling med Restylane. Lättare rodnad med avfällning 2-4 dagar kan förekomma efter behandling.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 30% Ph.2.02 glykolsyragel, avslutande Post-peel.

Ansikte, hals ca 30 min 1600 kr
Ansikte, hals & dekolletage ca 30 min 2700 kr

ENEOMEY FACIAL PEEL

Medelstark peel med  70 % glykolsyra, Ph. 1.6. För åldrad hud som redan behandlats med glykolsyra. Ger en bra uppfräschning av huden,  trots hög halt AHA är Facial peel säker och ger härlig lyster till huden, ger snabbt en slätare hud med ökad kollagensyntes, samt reducering av åldersfläckar och minskade porer.

Hudföryngrande behandling av ansikte och hals.
Rengöring med Pre-peel, peeling med 70% glykolsyragel, avslutande Post-peel.

Lättare rodnad med måttlig avfällning kan förekoma 2-4 dagar efter behandling.

Ansikte, hals ca 30 min 3100 kr
Ansikte, hals & dekolletage 3700 kr

DERMACEUTIC MILK PEEL

För nedsatt elasticitet, pigmentutjämning, acne och föryngring av huden. Särskilt lämplig för hud med påtagligt tilltäppta porer. Mjölksyrapeel med 50% glykolsyra och 10% mjölksyra samt 4% salicylsyra som normaliserar talg -och melaninproduktion. Hudföryngrande behandling av ansikte och hals.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 30%, Ph. 1,9 glykolsyragel, avslutande Post-peel.

Serie om fyra gånger rekommenderas för bästa resultat

Ansikte & hals ca 30 min 1700 kr
Dekolletage ca 30 min 1700 kr

DERMACEUTIC COSMO TCA PEEL

Triklorättiksyra 18% eller 20% ph 3,5. En medelstark TCA-syrapeel som rekommenderas när en påtaglig föryngring av huden önskas. Flagning efter dag två och vanligen pågående i ca en vecka beroende på hudtyp. Lämplig för åldrad eller solskadad hud, smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter justeras och kollagenbildningen stimuleras. Ansikte, och dekolletage samt händer kan med fördel behandlas. För optimalt resultat rekommenderas en serie om tre behandlingar. TCA i kombination med IPL rekommenderas till kraftigt solskadat dekolletage.

Ansikte eller dekolletage 18% ca 30 min 2900 kr
Ansikte & dekolletage ca 30 min 5000 kr
Ansikte eller dekolletage 20% ca 30 min 3200 kr
Ansikte & dekolletage ca 30 min 6000 kr
Dekolletage kombination TCA & IPL 5000 kr