ACNE BEHANDLINGAR MED KEMISK PEELING – STOCKHOLM

Det finns flera faktorer som har betydelse för uppkomsten av acne. Överproduktion av talg som delvis är hormonstimulerat, talgkörtelns utförsgång täpps till, acne-bakterier bildas och det uppstår inflammation. Genetiska faktorer har betydelse. Att torka ut huden genom starka medel är vanligt men ger motsatt effekt. Huden producerar då ett överskott av talg och den torra hudytan täpper till porerna.

Därför är det att rekommendera regelbunden behandling och användning av hemvårdsprodukter för att kontinuerligt förnya cellbildningen och därmed normalisera talgproduktionen samt öka läkningsprocessen i huden. Om din hud inte är van vid glykolsyra så rekommenderas de medicinska hudvårdsprodukterna var annan dag för att successivt vänja huden.

Upprepad behandling rekommenderas för bästa resultat. Det är även viktigt att du kompletterar din hudvård med solskydd.


ENEOMEY SENSITIVE

Kombinerar mildare koncentration av AHA med kraftiga antioxidanter för ökad hudhälsa. Som första behandling med glykolsyra för behandling av acne med känslig hud.

10% chelerad glykolsyra. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning. Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med Pre-peel, peeling med 10% glykolsyramask, portömning och avslutande Post-peel.

Ansikte ca 45 min inkl portömning 1145 kr

ENEOMEY NORMAL

Fet & blandhud med acnetendens som redan blivit behandlad med glykolsyra. Normal peel mask Ph 2,3 med 25% chelerad glykolsyra. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning. Med normalisering av talgproduktionen och ökad hudhälsa som resultat.

Rengöring med pre-peel, peeling med 25% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Ansikte ca 45 min inkl portömning 1300 kr

 ENEOMEY PURIFY PEEL

Djuprengörande avfettande antiinflammatorisk och talgreglerande peel med koncentration av kombinerad AHA & BHA för ökad hudhälsa och snabbare läkning, samt normalisering av talgproduktion och ökad hudhälsa som resultat.

Ansikte ca 45 min inkl portömning 1700 kr
Kur om 4 ggr 5100 kr

DERMACEUTIC MASK PEEL

Djuprengörande antiinflammatorisk lerbaserad 30% glykolsyra peel, för inflammatorisk acne hud, minskar porer och lämnar huden slät och ren. Glykolsyra, Salisylsyra (BHA) samt bentonitlera. Behandlingen har en keratolytisk effekt och stimulerar därmed cellnybildning och ger snabbare återhämtning efter portömning samt hämmar uppkomsten av inflammationer. Ph. 2,5

Rengöring med pre-peel, peeling med 30% glykolsyramask, portömning samt avslutande Post-peel.

Ansikte ca 45 min inkl portömning 1500 kr
Rygg eller bröst ca 50 min inkl portömning 1900 kr

MaskPeel21-1