Restylane & Azzalure

certified_-150x150BEHANDLING UTFÖRD AV LEG LÄKARE

Restylane en svensk naturlig produkt. En icke permanent filler som ger en naturlig volym för linjer, läppar och te.x ärr och kontur. Behandlar t.ex läppar, bekymmersrynka, panna och ärr efter t.ex acne.

Restylane är baserat på icke-animaliserad hyaluronsyra, producerat med en unik metod vid Q-Med Laboratories i Sverige. Produkten är en naturlig polysackaraid (socker) som är ett viktigt byggmaterial i hud, subkutan bindväv, underhud, ledvävnad samt ledvätska. Med Restylane får du omedelbart synliga resultat och produkten har en verkningstid på upptill ett år, vilket område som behandlas, rynkans djup, hudkvalitet och livsstil påverkar resultatet. Efter en Restylane behandling ses normalt en lätt rodnad och svullnad runt det behandlade området. Detta försvinner vanligen efter ett par dagar.

Läs mer om Restylane på  www.restylane.se

AZZALURE

Lokal muskelavslappnare, en sk. botulinumtoxin typ A som är speciellt utformad för säkra estetiska behandlingar.

Behandling utförd av Leg läkare.

Botox (Azzalure,Botulinumtoxin A) är den mest förkommande  läkarutförda fillerbehandlingen i världen tack vare hög säkerhet, fina kosmetiska resultat med enkel behandling för patienten. Behandlingen ger även en preventiv effekt och förebygger utveckling av nya linjer i det behandlade området. Vanliga behandlingsområden är mellan ögonbrynen, horisontella linjer i pannan, kråksparkar, smårynkor runt munnen, samt käk- och halsområde.

Botox eller Botulinumtoxin A är ett naturligt förekommande protein som injiceras med en tunn nål i mycket små doser. Vår mimik resulterar i att muskler bildar rynkor i huden. Med Azzalur behandling slappnar dessa av och huden blir slätare. Andra nervfunktioner, t.ex. hudens känslighet för beröring påverkas inte. Behandlingar med Botox (botulinumtoxin A) har använts i mer än 20 år för medicinsk behandling. En rätt utförd injektion förändrar inte ansiktets normala mimik eller märks på annat sätt än att patienten får ett mer utvilat och fräscht utseende.

Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Azzalure tillverkas av Galderma som har 30 års erfarenhet inom dermatologi. Resultaten syns efter ett par dagar och håller i sig i upp till 6 månader.

”Resultatet av en behandling med Azzalur syns efter ca tre dagar och 93% av patienterna är fortsatt nöjda efter 6 månader” (Källa: Galderma) 
För mer information och tidsbokning kontakta kliniken.

Återbud lämnas senast 24 timmar före bokad tid. Ej avbeställd tid debiteras till fullt pris.

Restylane 1ml3300 kr
Restylane Perlane 1ml3500 kr
Restylane Vital 1ml2500 kr
Restylane 0,5ml2300 kr
Azzalure två områden3500 kr
Azzalure ett område3000 kr
Konsultation, ingår vid behandling500 kr

Restylane_272_08_LR

Restylane_Couple_013_09_LR